Welkom op de site van Catyana

Catyana zette haar eerste stappen in de muziek, toen ze op 14-jarige leeftijd af en toe een duetje op het podium mocht brengen, samen met haar grote broer Indy Lee Rogers, welke ondertussen al geruime tijd actief was in de muziekbranche.

Catyana volgde dan ook steevast elk optreden van hem als zijn grootste fan.
Toch leidde dit niet direct tot het actief deelnemen in deze branche, tot zij pas jaren later door een goede vriend/muzikant werd voorgesteld aan de bandleden van zijn orkest. Er werden vooral optredens geboekt in Nederland.

Buiten vaste waarde in dit orkest, werkte zij inmiddels ook als kj in een karaokebar te Beveren en kwam er ondertussen een voorstel om een meidengroep te vervolledigen en/of als solo-artieste te werken, alsook vaste tekstschrijfster te worden van kindershows.Deze samenwerking bleek echter niet positief te verlopen, en Catyana Lee besliste om deze stop te zetten.
Ook het orkest werd ontbonden, wegens het komen en gaan van muzikanten. Dit alles bijeen zorgde ervoor dat zij even vaarwel zei aan gans het muziekgebeuren.

"CAT IS BACK"
In 2006 kreeg Catyana Lee de kans om mee te werken aan een revue met tal van sketches en live muziek.
Hierdoor kwamen de muzikale kriebels weer opzetten, en besliste ze om weer met hart en ziel volop als solo-artieste aan de slag te gaan.

Met een uitgebreid repertoire, van country tot allround, swingt ze dan ook de pannen van het dak.
Of zoals Catyana Lee het zélf zegt: "Cat is back" !